RÄÄTÄLÖIDYT ELÄMÄNTAPAREMONTIT
NAISILLE.

Hyvinvointivalmentajana autan naisia voimaan paremmin ja löytämään itsensä uudelleen kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen kautta.

Oikeanlainen ravinto, liikunnan ilon löytäminen omilla ehdoillasi, stressitason alentaminen, panostus hyvälaatuiseen uneen ja muuhun palautumiseen sekä oikeanlaiset ajatusmallit ovat keskeisiä asioita elämäntapamuutoksessa.

Työssäni keskeisintä onkin aina muutos - asiakas haluaa pysyvästi muuttaa elämänsä.

 

  Tavoitteena on uusien tapojen opetteleminen josta seuraa elinikäiset muutokset.

Olen se luotettava kumppani joka kannustaa ja motivoi pysymään raiteilla ja vastoinkäymisistä huolimatta näkemään päämäärän, joka on pysyvä elämäntapamuutos.

KAISA TORRES

Hyvinvointivalmentaja
Trainer4You 2016

Life Coach

New Skills Academy 2020

Personal Trainer -opiskelija

ACE 2021

Ryhmäliikuntaohjaaja

Svoli 2008


Kuntonyrkkeilyohjaaja
Suomen Nyrkkeilyliitto 2008


Personal Trainer
ISSA 2005

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen vaatesuunnittelija ja ompelija, mutta valmistumisen jälkeen parikymppisenä, Kaliforniaan muutettuani liikunta-ala vei minut täysin mennessään!

Aloitinkin työni liikunnan ja hyvinvoinnin parissa Kaliforniassa  vuonna 2005, jossa työskentelin PERSONAL TRAINERINA sekä kuntosalilla, että omien asiakkaideni parissa. 

 

Itse treenasin samalla kovaa ja raskaasti, punttisalilla ja nyrkkeilysalilla, sekä erilaisien itsepuolustuslajien parissa.

 

Mutta juuri näiden omien asiakkaideni kanssa syttyi se palo ja intohimo kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin sekä viiden tähden asiakaskokemukseen,

jolla tiellä olen edelleen.  

 

Viime vuosien aikana visioni ihmisten auttamisesta on kirkastunut ja

missioni on auttaa naisia voimaan paremmin ja löytämään itsensä uudelleen

uusien elämäntapojen kautta

 

Tavoitteenani on luoda naisille kannustava yhteisö, jossa jokainen hyväksytään sellaisenaan, ja kaikilla on hyvä olla oman itsensä kanssa, sekä henkisesti että fyysisesti.


 

  • Facebook
  • Instagram